BG  EN  DE

колко нагоре?


В рекламния бизнес всички клиенти, от всички размери и индустрии си приличат по едно – искат техният бранд да расте. Да става все по-голям,  да е умен, красив и уважаван. Да е обичан от множаща се армия лоялни потребители и – пред погледите на респектираната конкуренция – да придобива все по-голям пазарен дял.

За нас, този непрестанен стремеж напред и нагоре осмисля всичко, което правим. Някои големи агенции наричат това “мисия”,  други – “философия”. Трети го илюстрират в умни графики и схеми с триъгълници и стрелки. Ние го сравняваме с дете, реализацията на чиито пълен потенциал зависи от всеотдайните грижи,  с които го обграждаш.

Просто ни кажете колко голям искате да порасне вашият бранд.

© 2010 Рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър ООД. Всички права запазени.
Уведомително съобщение за визуална идентификация на уебсайт във връзка с изпълнението на договор № BG16RFOP002-2.073-14769-C01, проект Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19, процедура Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19